Ny racer cykel

Cykelsæsonen 2020 er ikke slut endnu men der er ikke så meget tid tilbage. Corona krisen gjorde at 2020 blev ikke som det var planlagt. Heldigvis blev en kerne af Team Giv Håbs ryttere ved med at holde motivationen og fastholde vores trænings samlinger. Det blev også til en tur rundt om Sjælland på 3 dage for at støtte Børn, Unge og Sorg.
Så gik planlægning af sæson 2021 i gang og det viste sig at en del af de nuværende ryttere, inkl. mig selv, er klar til turen næste år.
Det fik mig også til at tænke på nyt udstyr og efter lidt tænke tid besluttede jeg for at sætte min Trek Domane SLR 7 sat til salg. Dagen efter blev den solgt og hentet. Den fejlede ikke noget og havde været min trofaste ven i 3 sæsoner med mange minder som blandt andre Danmark Rundt i 2018 samt Hørsholm – Amsterdam i 2019. Det blev til i alt 16.400 km.
Den nye cykel blev bestilt hos Pronghorn Racing og efter 2,5 uge rastløst ventetid, blev cyklen leveret.
Jeg er nu klar og velkørende til sæsonens afslutning med en tur til Bornholm sidst i september og ikke mindst til Team Giv Håb Danmark Rundt tur næste år i uge 25.