Team Diabetes – WeCycleMore

Den 19. november modtog jeg følgende besked:
“…du er blevet udtaget til Team Diabetes-Wecyclemore bruttotruppen for sæson 2017.”

Team Diabetes 2016Efter et par mager sæsoner med cykling søgte jeg nye udfordringer. Fandt nogle beretninger om München Tur 2016 med Team Diabetes – WeCycleMore. De ønskede at udvide holdene og søgte nye deltagere for 2017. Dette var klart en mulighed. Lidt modigt når man nærmer sig 63 år men der er jo et helt år til at forberede sig. Jeg deltog i det planlagte informationsmøde hos Diabetes Forening i København og fik mere blod på tanden, så jeg besluttede mig for at ansøge om en plads på deres hold i Københavns område.

Ventetiden blev kortere end beregnet før nyheden tikkede ind på mailen. Skønt. Nu bliver planerne mere konkrete, omend flere ting skal på plads endnu.
Training på landevejene med holdet skal starte til april. Det passer mig udmærket, idet 31. maj bliver en anden stor milepæl i mit liv: jeg trækker stikket ud og hellige mig pensionist tilværelsen! Dagene skal fyldes med nye aktiviteter: cykel projektet med Team Diabetes – WeCycleMore bliver een af de største.

Det glæder jeg mig helt vild til ?