3. sæson cykling for en god sag

Efter Team Diabetes Wecyclemore til München i 2017 og Team Giv Håb med Danmark Rundt i 2018 skal turen i 2019 gå til Amsterdam med Team Make A Wish.

Medens det blev til over 7.000 km i 2018 er forberedelser godt i gang til den nye sæson. Det blev til et par landevejsture med det nye hold i løbet af oktober, hvorefter indendørs træning kom i gang i december og blev nu intensiveret i januar.

Den første landevejstur er planlagt til den 2. marts hvis vejret tillader det. Så vil der være træning hver tirsdag aften og skiftevis lørdag og søndag formiddag med de længere ture.

Efter en træningsweekend i Sverige i maj måned vil turen til Amsterdam afvikles fra søndag d. 16. juni til lørdag d. 22. juni 2019. Turen forventes til at være på omkring 1.000 km.

Team Make-A-Wish består af 26 deltagere med base i Hørsholm. Vi støtter Make-A-Wish Danmark med at bredde kendskabet til organisationen og ikke mindst at skaffe midler via medlemskab, sponsorater og fundraising.

Make-A-Wish Danmark skaber håb, styrke og glæde for børn med livstruende sygdomme med at få deres højeste ønske opfyldt.

Du kan læse mere om Make-A-Wish Danmark på makeawish.dk

Du kan læse mere om Team Make-A-Wish på cykelvennerne.dk